Beoordelingen van Tele Sparerib Groningen

Recente recensies van Tele Sparerib Groningen

5 sterren na 215 reviews

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn goed gekruid en mals sinds de lockdown. Daarvoor waren ze wat droger en goedkoper. Er wordt vaak een verkeerde saus bij de bestelling ingedaan de afgelopen keer werd er geen saus meegeleverd. Als je zelf sausen thuis hebt is dat geen probleem. De aardappel frietjes zijn lekker als ze snel bezorgd worden anders worden ze klef in frietzak. Over het algemeen zeker de moeite waard want de spareribs zijn lekker.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij dat je er weer vlaamse friet bij kan bestellen ipv alleen de aardappelschijfjes in kaassaus!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was altijd heel tevreden met de spareribs van Tele Sparerib. De ribs zijn van redelijke kwaliteit, de porties waren goed en de aardappelschijfjes waren lekker. Alleen door mijn laatste twee ervaringen heb ik doen besluiten om geen enkele bestelling te doen meer bij dit bedrijf. De ene laatste keer waren de spareribs- na een lange tijd overigens- hier gedeeltelijk verbrand aangekomen. Afgelopen zondag waren zij te laat. Ik belde 10 minuten later na de afgesproken bezorgtijd en ze waren net klaar en zouden eraan komen. Een half uur later had ik nog steeds geen eten. Toen het er uiteindelijk was waren sommigen ribs weer zwart, waren de porties vd ribs en de aardappelschijfjes beduidend minder. Ik at ze niet meer met een lekker gevoel op terwijl ik wel 16,75 betaalde, een prijs dat je in een restaurant voor een goed bord ribs zou betalen. Deze ribs zijn oke maar niet die prijs waard. Al met al bestel ik hier niet meer. Met vriendelijke groet en een teleurgestelde, Rocco

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren lekker, en op tijd bezorgd! Dus ook lekker warm...... zoals ik gewend was....... laatste paar keer van veeeelllll te late bezorging koude aardappels maar vergeten! Tot volgende keer!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: uitstekend! Levering/bezorging volgens afspraak. Prijs-/kwaliteit verhouding: uitstekend. Lekker doorgaan zo!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig spareribs en ze waren altijd super lekker. De laatste weken is de kwaliteit van het eten echter behoorlijk achteruit gegaan vind ik. Vorige week taaie spareribs en gisteren waren ze niet eens gaar. Ook de friet was slap en er zaten bruine randen aan de sla. Bezorger was wel redelijk op tijd.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestellen gemiddeld 1x in de maand. de laatste 2x werd het erg laat bezorgt. waarvan 1x het al flink afgekoeld is. niet helemaal tevreden dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd snel! Beste spareribs vergeleken met andere in de stand!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden Vlaamse friet besteld echter kregen aardappelschifjes, ook miste er het stokbroodje en de kroepoek.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen geregeld bij jullie. Deze keer waren de spareribs minder lekker dan normaal. Ze waren niet zo mals weinig vlees aan. En meerdere harde stukken vlees. Erg jammer

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste keer dat ik hier bestel.. aardappelschijfjes waren veelste donker en de hot ribs (kalf) zat veel vet aan. Knoflook saus en de saus van de hot ribs was lekker.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goede spareribs en knapperige patat. De bezorgtijd was 45 minuten, helemaal goed!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijk warm bij levering! Lang geleden dat ik zulke lekkere spareribs heb gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van Groningen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een aanrader! Vriendelijke personeel, heerlijk genoten van me lekkere warme eten. Bezorging was snel.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2,5 uur op ons eten gewacht. Normaal zijn ze altijd netjes op tijd. 2 x gebeld en komen ze met het excuus dat Thuisbezorgt een storing heeft, terwijl ik niet eens via thuisbezorgt had besteld.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen dinsdag zoals wel vaker een kipmenu besteld. Verder nog een stokbrood met kruidencreme besteld. Eenmaal aangekomen bleek de kruidencreme volledig vloeibaar te zijn waarop ik om 19.20 gebeld heb om te zoeken naar een oplossing. Er is mij toen beloofd dat men een portie kruidencreme nagezonden zou worden, maar helaas niets gekregen. Eenmaal etende bleek de kip een stuk droger te zijn dan ik gewend ben. De randen waren dermate droog dat erbij gedronken moest worden om het door te kunnen slikken. Het stokbrood was zacht, slap en gaf niet het idee dat je brood at. Als je het oppakte hing het slap naar beneden. Ik weet niet wat er mis is gegaan, maar dit is absoluut niet de kwaliteit die ik gewend ben van Telesparerib!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig, altijd dezelfde kwaliteit. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Prima levering, altijd op tijd!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.46 u bestelling gedaan .... om 19.50 mailtje u bestelling is onderweg.....21.00 bestelling binnen 😒 Er kan overal wat zijn of gebeuren maar dan ff bellen en niet mailtjes sturen met het is onderweg en dan komt het 1 u en 15 min later bij mij thuis.... aardappelschijfjes koud 🥶!!!! Dikke tegenvaller!!! (Was best tevreden en bestelde regelmatig) Opzoek naar nieuwe sparerib dealer

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk bedankt super service

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4,5 ster, verder geen commentaar 😁

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sweety spare ribs waren lekker, maar je moet wel lang wachten.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, bezorging was op tijd... vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 🥘 spareribs waren lekker! Maar aardappel schijfjes waren te koud! Of veel te lang onderweg of verkeerde timing bij het bereiden.... hoop volgende keer beter!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat zat in een bakje ipv een zakje, dit was een kleinere portie en was ook minder warm dan normaal. Het eten was wel lekker. Bezorging binnen 45 minuten.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische spareribs, elke keer weer!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was verkeerd en kon blijkbaar het adres niet vinden. Eten pas na 1,5 uur bezorgd. Jammer. Op de friet en aardappels zat te veel kruiden waardoor ze erg zout waren. De ribs waren als vanouds verrukkelijk!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeel slecht en bah

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, vriendelijke bezorger, goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker..... aardappelschijfjes waren iets te koud..... bestel zeker keer weer...... wel apart bij 2 bestellingen 1 blikje drinken gratis...... Mvg,

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid en kwaliteit is prima .

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit niet zoals gewend. Veel harde, droge verbrande stukjes met weinig saus. Aardappel was ook niet hee romig. Bezorging wel top!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kok die zaterdag in de keuken stond was een dikke topper! Goed bereide spareribs en aardappelschijfjes!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed wanneer je ook besteld. Smakelijk en snelle levering!! Bestel er al jaren!!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig. Een van de beste ribs die je in Groningen kan krijgen. Je kan het vlees zo van het bot af zuigen.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had al een tijdje niet "buiten de deur" gegeten dus maar ff weer een sate bestellen. Normaal gesproken altijd super maar dit keer niet best. Sate was niet lekker van smaak en bijna koud. Ik had vlaamse friet besteld maar kreeg aardappelschijfjes in roomsaus. Niet mijn ding. Zat kruidenboter bij maar die leek wel zuur, niet te eten. Totaal niet wat we van Telerib gewend zijn. Hopelijk een incident.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed verzorgt, heerlijk warm en ruim voldoende een echte aanrader, top

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben allereerst behoorlijk lang moeten wachten op onze bestelling. De kip was heerlijk, maar helaas was onze patat lauw en slof.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen klachten wat ik tot nu toe mij jullie heb besteld was altijd goed. Spareribs goed gaar,zoals het hoort. Ik zou zeggen ga zo door.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd! 👍🏽

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig. Grote portie en altijd lekker! Goede service ook met bezorgtijd updates via de mail. Geven niet alleen aan wanneer ze verwachten te leveren, maar ook wanneer ze daadwerkelijk onderweg zijn. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top en lekker warm, beste halal spareribs van groningen!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals vanouds! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was snel en het eten was lekker! blij dat de spareribs ook worden aangeboden van kalfsvlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs waar je gratis blikje drinken bij krijg bestel regelmatig maar i.p.v. cola kon meneer geen redbull geven. Jammer

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Top! Heerlijke spareribs en de patat was ook goed krokant nog

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was heerlijk de saté was ook heerlijk . Alleen jammer dat de saté saus erg dik was hierdoor was de saté saus niet erg lekker.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb beef ribs besteld en ik heb varken ribs gekregen

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs menu bevalt hier altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig broer kan niet beter lekker eten bezorgers snel en vriendelijk en gezellig

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meer dan 30x besteld bij Tele Sparerib, bijna altijd ontzettend lekker! Gisteren voor het eerst dat het eten te koud was. Alle andere keren kwam de stoom er nog van af en 5 sterren voor kwaliteit en bezorging.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super service! Op tijd en beste spareribs van Groningen!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drankje zijn jullie vergeten! Verder niks meer van gehoord. Top sperribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken vond ik jullie heel goed maar dit keer belande het in de prullenbak kreeg hele dikke spare ribs met heeeeel veeeel vet was gewoon niet lekker en dan voor dat bedrag vind ik dat erg duur

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlaamse frieten zijn wat aan de slappe kant, maar de spareribs zijn briljant lekker. Goede hoeveelheid, zo mals dat het bijna van het bot valt en fantastisch gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn mijn maaltijden bij Tele Sparerib heerlijk! Er zijn heerlijke aardappelschijfjes en een heerlijk malse kip. Deze keer viel de kop helaas droger uit dan verwacht en was dat een lichte teleurstelling. Desondanks heb ik genoten van mijn maaltijd en kan het een keer voorkomen dat er sprake is van een wat drogere kip. Ik heb dit dan ook niet gemeld bij het bedrijf zelf.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed lekkere spareribs en heerlijke patat!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Echt meer dan genoeg eten en het was nog warm toen het aankwam! Ook zouden we een gratis blikje drinken krijgen omdat we via de website hadden besteld, maar omdat we 3 menu’s hadden besteld kregen we er gewoon een gratis grote fles cola bij. Dit is echt service. Echter was de bestelling wel 20 minuten te laat terwijl wij 1,5 uur van te voren al hadden besteld. Dit was wel jammer maar voor de rest top!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uurtje opgewacht goeie potie spareribs zeer heet geleverd Ga hier zeker weer bestellen

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vlees schoon van het bot. Zelfs de salade is lekker. Mijn favoriete tent voor spareribs!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier wel vaker, eten was super lekker en optijd. Zoals altijd. Ze waren mij gratis drinken vergeten, en hadden alsnog moeite gedaan om het later te brengen. Super

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke krokante frietjes met kruiden. Spareribs zijn lekker gekruid met voldoende saus en veel! Redelijke salade. Verzorgde presentatie

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele taaie spareribs

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... ßupergoed en voor een mooie prijs. Bonus: extreem snel deze keer, binnen een half uur bezorgd!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hier vaker besteld, maar het was alweer een hele tijd geleden. Ik heb dit keer aardappelschijfjes i.p.v Vlaamse friet gekregen bij 1 van de menu's. Dat was enige wat niet klopte, maar dat was niet erg. Het eten was stipt op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. De hoeveelheid eten, kwaliteit, verpakking waren allemaal top & zag er verzorgd uit! Het smaakte ook nog eens heerlijk. Verder was er duidelijk rekening gehouden met mijn opmerkingen i.v.m allergie. Super gewoon, ga zo door!!!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd overheerlijk en volgens afspraak bezorgd!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, flinke portie, erg lekker en stipt op tijd bezorgd.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, deze keer iets droger dan andere keren. Geen idee waar dat aan lag maar alsnog heel lekker!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal heerlijk

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bijna 2 uur wachten 2 tel n dat de haak erop werd gegooid tja was het eten heerlijk !! Maar kan je zo met je klanten omgaan nee !!!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het feit is, is dat de bestelling gewoon altijd goed is. Ik hoef inmiddels niet meer een halfuur te zoeken op thuisbezorgd want ik weet al wat ik ga bestellen. De spareribs zijn altijd goed, de patat is altijd goed, de mensen zijn altijd vriendelijk. Gewoon goed.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ??

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan eigenlijk heel kort zijn. Echt dik in orde. Ruim voldoende qua portie en een hele vriendelijke bezorger. Complimenten!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kalfsspareribs waren niet mals, vlees kwam heel moeilijk van het bot af. Dikke laag vet waar je doorheen moest bijten voor je bij het vlees wilde kunnen komen. Bezorger kwam 20 minuten te laat, terwijl ik mijn bestelling ruim anderhalf uur van te voren al had geplaatst. Het is me allemaal zeer tegengevallen.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super! En het pakket was ook van alle gemakken voorzien. Zelden servetten tandenstoker en pepermuntje gezien bij een bestelling, maar hier doen ze alles voor een goede service

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben kritisch maar vond deze wel goed . Ik zal ook voortaan hier bestellen. Frietjes zaten in zak. Lekker gekruid. Vlees mals. Smaakvol genoeg. Zat idd vleugje grill/kool smaak aan dus echt goed verder en niet duur. Bezorging was binnen 20 min maar woon ook in het centrum. Volgende keer weer!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten kwam vrij laat, 10 min later als geplande tijd in mail, de gebakken aardappels waren lauw ,de spare ribs wel goed ...

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zoals altijd, maar het duurde wel heel lang voor het bezorgd was. Rond 4 besteld, rond 6 bezorgd. Aangegeven 17:15 maar was er 17:50

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top. Helaas het gratis drankje vergeten.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed enige minpunt is dat ze de de sla bij de warme aardappschijfjes en Spareribs in doen dus krijg je een bakje warme sla Verder goed gegeten en 1 Portie is genoeg voor 2 personen en snelle bezorging

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en optijd met bezorgen

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was super vriendelijk en het eten was gewoon ongelooflijk heet. grote porties, je krijgt zeker waar voor je geld. Daarnaast heerlijk gegeten. Wij bestellen hier uiteraard weer.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten voordat het eten er was. Lijkt mij niet de bedoeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, ook vandaag weer fantastisch!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was zoals altijd goed. Ook goed om te merken dat mijn salade nu geen 4 sliertjes wortelrasp bevatte zoals de vorige keer. Misschien nog wel een tip om de (yoghurt-)dressing van de salade te halen, dit maakt de salade erg levenloos wat de smaak en de struktuur van de salade niet ten goede komen. Verder was er een blikje gesneuveld tijdens de rit, waarop mijn zoon te horen kreeg dat de bezorger nog terug zou komen, echter heb ik hier na 1,5 uur zelf nog achteraan moeten bellen omdat dit tot dan toe nog niet geregeld was. Eenmaal gebeld had ik binnen een half uurtje als nog mijn blikje drinken gekregen.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie shit ouwe, altijd goeie shit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi op tijd. Had de keus gemaakt voor sweet ribs. Dat was wat minder. Bbq of hot zijn het lekkerste. Verder lekker veel vlaamse friet. En de ribs zelf waren wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed kip was egt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste ribs van Groningen!! Alleen wel beetje lang met bezorgen kan soms 30/45 min uitlopen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Helaas waren ze de frites vergeten waar ik wel voor had betaald. Ik had frites zonder kruiden besteld. De bezorger kwam heel lief de frites alsnog bezorgen. Helaas wel kruiden op de frites gekregen. Klein aandachtspuntje. Maar verder prima maaltijd.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch. En een zeer snelle bezorging. Genoeg over om morgen nog een keer van te genieten.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgdienst en heerlijk gegeten.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker van smaak. Grote portie. Vlaamse frites waren uitstekend

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... TOP!

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker! Alleen de vlaamse friet kan veel beter, was slap. Voor de rest helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorgtijd moet nog wel beter gepland worden. De laatste 2 x bestellen werd deze lang niet gehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een half uur langer dan opgegeven bezorgtijd, was wel erg lekker

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ?

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle correcte bezorging, kwaliteit uitstekend, prijs-/kwaliteitverhouding meer dan goed. Kortom, een aanrader!

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar had al zo veel honger dat het al snel goed was.... moest 2 uur op het eten wachten. De bevestigings mail gaf aan binnen het uur bezorgd. Na 1.30 min gebeld. Zeer onbeleeft aan de telefoon. Kon geen sorry van af of een verklaring waarom het zo lang duurde.... service zwaar onder de maat. Zo ga je niet met je klanten om.

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en saté, mals, goed warm afgeleverd, prima kwaliteit! Voor herhaling vatbaar?

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: super!!!!

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en het duurde niet lang. Wel waren ze het blikje cola vergeten.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, ook lekker veel vlees. Ook leuk dat ze er een tandenstoker bij doen met een snoepje. Heerlijk gegeten

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best lang gewacht, patat was hard en niet lekker. De ribs zijn ook veel malser geweest. Veel harde stukken en zwarte delen, jammer. Ik ben echt anders gewend.

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

moest ruim een uur wachten, portie is kleiner geworden?

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig in 30minuten, heerlijke spareribs(hot) en vlaamse friet was niet soggy en goed gekruid. Aanrader

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza, spareribs enz.! Daarnaast snel bezorgd! Zeker 5 sterren waard!

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren heerlijk

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker vlees. Na 2,5 uur wachten had ik er nog meer zin in!

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle bezorging, lekkere spareribs.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel voor weinig geld ! Goede service en heerlijk eten

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe friet en vrijwel alleen maar vet op de spareribs. Geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs vielen van het bot en heerlijk van smaak,Vlaamse friet knapperig,lekker gekruid en ruime portie,salade karig helaas! Aanrader

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer lekker gegeten ????

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed verzorgde maaltijd,spareribs top,Vlaamse friet flinke portie en heerlijk krokant gebakken met lekkere kruiden erover,salade ok! Absolute aanrader!!

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van groningen!

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht, vriendelijke bezorging, dampende heerlijke kalfsspareribs !, grote portie !. vlaamse frieten ook goed. Zeker voor herhaling vatbaar

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang, langer dan een uur. Het eten smaakte super en goede porties! Wel de moeite waard geweest om zo lang te wachten.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend!

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel!

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribjes waren wat verbrand! Heb het wel eens beter gehad bij telesparerib.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier heel vaak nooit klachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd een heerlijk gerecht!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dit keer behoorlijk slecht, bij de kipsate was de saus enorm dun en waterig. Er zaten geen aardappels in room-saus bij. Daarnaast waren de patatjes ook niet echt te eten. Jammer want normaal gesproken is het eten wel erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij far de lekkerste spare ribs die in Groningen bezorgd worden. Ook vandaag weer botermals en heerlijk gemarineerd. 3 grote strengen, zak met aardappels, heerlijke verse sla, top!!

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de spare ribs was prima. De spare ribs waren echter pas 2 uur na de bestelling bezorgd. Bij de bezorgtijd wordt een uur aangegeven. Als ik dan na 1.5 uur bel om te vragen of ze de bestelling hebben door gekregen dan wordt er gezegd dat ze er mee bezig zijn en het met 10 minuten arriveert. Als ik dan alsnog 30 minuten moet wachten dan doet dat afbreuk aan het plezier van online eten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd, zelfs op Koningsdag! Nog heel lang warm gebleven. Prima eten!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onvoorstelbaar lekkere spareribs! Salade en mais bevielen aanzienlijk minder goed en heb ik weggegooid. De patat was lauw en slap. Maar de spareribs waren mogelijk de beste de ik ooit geproefd heb. Zo mogelijk dus de volgende keer graag zonder verplichte liflafjes.

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en bijgerechten goed van smaak en flinke porties. Enkel een bezorgtijd van 1 1/2 uur. is te lang. Mijn advies : Bedenk een systeem om je klant op de hoogte te houden van evt. langere bezorgtijd. Wij bestellen wel weer bij Tele Sparerib

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs maar afgelopen keer weinig kruiden over de vlaamse frieten. Ik moest ook meer dan een uur wachten op mijn bestelling. Dit is standaard hier.

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten bezorger was iets later dan gepland. wat wel jammer is is dat de sate steeds anders smaakt en somt heel dik is en soms erg waterig

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de spareribs is erg goed, de zak met Vlaamse frieten goed gevuld en de knoflook saus heerlijk maar de bezorg tijden lijken nergens op. Meer dan een uur wachten is normaal en laatst zelfs 2 uur. De bestelling zelf komt wel in een grote doos en het gerecht is altijd warm bij aflevering.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben langer dan een uur moeten wachten op onze bestelling (2x sparetibs met 2x extra Vlaamse friet). Vlaamse frieten waren koud, een rib was geblakerd en smaakte verbrand en bitter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate met toebehoren waren heerlijk en ruim voldoende. De bestelling kwam helaas 25 minuten later dan de afspraak was.

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer maar geen frisdrank gehad.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest wel een uur en kwartier wachten op me eten

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorging, snelle levering, prima kwaliteit

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!