Beoordelingen van Tele Sparerib Groningen

Recente recensies van Tele Sparerib Groningen

4 sterren na 297 reviews

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst, wachten, gebeld, toko is dicht. Kan ik mijn geld terug krijgen?

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is nooit ontvangen... heb 5x gebeld maar geen contact kunnen krijgen

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betaald maar eten nooit ontvangen. Gaat om een order van € 43,43, betaald via iDeal. Telefoon wordt niet opgenomen. Het pand staat leeg en er is niemand aanwezig. Schandalig dat er wel betalingen en orders worden geaccepteerd.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd wordt niet bezorgd en er wordt niet opgenomen

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfde als hieronder. Zaterdag besteld, een bevestigingsmail ontvangen en betaald maar geen bestelling gekregen. Na meerdere dagen gebeld te hebben nog steeds geen gehoor..

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaak is gesloten maar neemt bestellingen/betalingen aan.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen eten ontvangen, telefoontjes naar hun toe werden weg gedrukt.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wel betaald, nooit iets gekregen. 3 keer gebeld, niet opgenomen Na 4 uur nog niks, wat een top dag was het

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op donderdag besteld. Ik krijg een melding dat het geslaagd is en ik wacht tot 18.45 uur. Inmiddels is het 19.15 uur en ik begin te bellen. Niemand neemt op. Meerdere malen gebeld... De dag erna weer gebeld, weer geen contact. Die dag daarna weer gebeld en weer geen contact? tot op heden heb ik dus nog steeds niet mijn bestelling of geld terug.. Bestel hier vaker en nooit is dit gebeurd. Vraag mij ook af hoe dit kan?

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren droog en niet mals. De aardappelschijfjes waren koud, hard en proefden oud. Voor mij de laatste keer dat ik heb besteld. De bezorger was ook een kwartier te laat.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparibs hot en kipsate besteld. Helaas waren beide veel te erg doorgebakken. Tot droog aan toe. Vind het elke keer als ik bestel weer anders. Ook qua wat je krijgt. Ze gaan steeds meer achteruit.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk... heerlijke spareribs en punctuele/snelle bezorging. Altijd weer blij als ik hier bestel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziek lekker en ook nog eens voor een goede prijs!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en lekker warm alleen gratis blikje drinken zat er niet bij

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was nat; gevraagd om een nieuw portie en dat zouden ze komen brengen, maar is nooit aangekomen. Spareribs waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer heerlijk! We hadden alleen de verkeerde saus en missen een blikje cola

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse spareribs met een lekkere dikke zak patat zoals het hoort. Spareribs zijn altijd heel lekker en de patat is erg lekker gekruid. Mij wel bellen!!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en bezorging was op tijd

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed zoals gewoonlijk, maar de warme maiskolf met boter die ik had besteld was helaas niet meegeleverd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezoring, heerlijk eten! Alleen de sla is wat saai. De spareribs zijn heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk bedankt voor de goede en snelle service

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu ik niet via thuisbezorgd heb besteld was het veel beter en veel meer! Lekkere spareribs en nu ook genoeg. Vorige keer maar 2 kleine ribjes. En nu wel 4..echt top! Klein ienieminpuntje..de fanta was vergeten maar het eten maakte dit meer dan goed

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en de bezorging prima

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs (zowel sweet als barbecue) waren ontzettend lekker! Valt zo van het bot en helemaal niet taai. De patat was goed knapperig en lekker gekruid. Alles was nog heet! Dus het eten was echt top. Bezorging was minder; duurde zo'n 1,5 uur voordat het kwam (was wel zaterdag)

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling heeft 1:40 uur! geduurd voordat het er was. Frietjes waren slap en koud. Spareribs smaakt naar vlees wat al gemarineerd uit een verpakking komt. Niet lekker. Knoflook saus besteld, maar kreeg kerrie saus. Jammer jammer jammer

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren lekker, maar de zakjes van de aardappeltjes waren helemaal nat waardoor de aardappeltjes niet meer knapperig waren

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, goed verpakt. Aardappeltjes wat lauw maar verder goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Snelle bezorgen en super lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had om half 5 besteld, kwam om 20 over 6 en het eten was koud en de cola zat er niet bij. zou nog gebracht worden maar niemand gezien. ben ik niet van jullie gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, om je vingers bij af te likken 👍

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om kwart voor 4 besteld voor kwart over 5, 20 over 5 kreeg ik een mail met daarin dat het eten onderweg was, om 6 uur was het er nog niet, ik bellen om te vragen waar mijn vreten bleef met als antwoord dat ik nog even moest wachten en dat ze nog onderweg zijn, 10 over 6 eindelijk het eten gekregen. Patat was slap het koud, verkeerde spareribs gekregen, 2x knoflooksaus besteld, 1 potje gekregen. Dus ik heb gewoon de verkeerde doos gekregen, spareribs was droog, de helft minder pataten als normaal en 1/3de minder vlees. Een half jaar geleden was de kwaliteit en bezorging top. Echt troosteloos. NOOIT. WEER. 😘😘

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet erg warm ,aardappelen waren koud.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meer als 2 uur moeten wachten en ook geen geld terug gekregen voor de niet bijgeleverde bijgerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestellen was de mogelijkheid om een gewenst tijdstip op te geven. Gekozen voor 18:15. Bestelling werd om 19:30 lauw bezorgd. Kwaliteit is niet wat ik gewenst was van Telesparerib.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat (hadden het om half 8 besteld voor half 9 en het kwam 10 voor half 10), maar lekker zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren erg lekker, maar de bezorgtijd was erg lang (2 uur) door een storing. Wel twee blikjes drinken gekregen ter compensatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel je sparibs krijg je een telefoontje dat het uitverkocht is kan gebeuren. Daarna bestel je kip krijg je later weer een telefoontje ook de kip is uitverkocht echt knap waardeloos.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een goed adres gevonden voor heerlijke malse spareribs. Voor mij kan het niet beter, een complete goed verzorgde maaltijd. Echt een aanrader.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel goed en heerlijk

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is niet meer zoals het geweest is, helaas. Het vlees van de spare ribs valt niet meer van het bot af, je krijgt veel minder dan voorheen en dit keer zat er ook geen saus bij (beetje droog en te lang gebakken). Erg jammer want ik bestel er al heel lang. De kipsate was wel goed.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes in roomsaus matig, veel verbrand. Bezorging duurde 75 minuten.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super: snel bezorgd en alles goed warm! Heerlijk gegeten!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat de bezorger bijna een uur onderweg is geweest was het eten koud

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 minuten na geplande levertijd belde ik, toen werd mijn verteld dat het net werdt klaar gemaakt. Dus 2 uur gewacht op mijn eten. Maar de smaak was wel goed!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling is nooit aangekomen en niemand nam op, na vijf keer bellen..... uiteindelijk ergens anders besteld (en at 1,5u later dan gewild). Graag contact opnemen om geld terug te geven, want had al betaald via iDEAL...

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op mijn bestelling gewacht. Contact opgenomen per telefoon en werd mij keurig te woord gestaan. Helaas ontbrak bij de bestelling een maïskolf die ik had besteld (en voor betaald). Daarnaast kalfs spare ribs besteld (en ook hier extra voor betaald), echter varkens spare ribs ontvangen. Eten was verder warm en van goede kwaliteit. Vind het echter wel een slechte zaak van niet kloppende bestelling.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs! En top personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe meuk niet meer wat het geweest is

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoeg vlees, smaakte weer heerlijk!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goede hoeveelheid, maar over de smaak heb ik niet veel goeds te zeggen. ik heb twee porties spareribs besteld in de smaken bbq en zuid-amerikaans. Je kan naast deze twee ook voor de 'sweet' kiezen, maar omdat ik zoete spareribs dus absoluut niet lekker vind heb ik bewust voor de andere twee smaken gekozen. Leuke verassing toen allebei de smaken die ik besteld had mierzoet bleken te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren en nog nooit een recensie achter gelaten. Heerlijke spare ribs, altijd lekker mals!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lang op moeten wachten (stond 1.5 uur na bestellen gepland, dat was zsm blijkbaar, en kwam toen ook nog 45 min te laat)... Maar de spareribs waren dit keer weer helemaal top! Valt van het bot af! Voor de friet en sla erbij hoef je het niet te doen maar door de spareribs word iedereen vaste klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren hot ribs en kipsate besteld en dat kreeg ik pas twee uur later binnen, twee uur! Daarnaast zat er bijna geen pindasaus bij de kipsate. Er waren wel voldoende spare ribs dit keer maar het vlees is niet meer lekker zacht, dat het van het bot afvalt. De kwaliteit gaat echt achteruit, dat is heel jammer want de smaak is altijd wel lekker.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zou om 17.00 uur bezorgt worden, kreeg om 17.20 mail dat het om 18.00 bezorgt zou worden en kreeg het om 18.25 uur. BIJNA 1,5 UUR LATER.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs smaakte zeer goed, vlees viel zo van het bod af.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten een deel van de bestelling. Nadat we opgebeld hadden werd het binnen 20 minuten alsnog bezorgd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zoals altijd lekkere ribs en frietjes.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grote bestelling, hebben we van genoten.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk bestel vast nog een keer

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel jammer. We bestellen al jaren de heerlijke spareribs van tele sparerib. (Totaal wel honderden euros, niet overdreven want het is gewoon lekker) Een bestelling terug iets vergeten te bezorgen. Bij deze bestelling zou ik dat er dan bij krijgen, nog speciaal voor gebeld en is het wéér vergeten. Weer gebeld, komt direct iemand. Na 2 uur nog niks. Zou iemand langs geweest zijn maar was niet open gedaan. De bel deed het gewoon, ook bij de eerste bezorging. Maar moest er dus zelf achteraan. De service kan wel wat beter, zeker voor dit geld.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd erg lekker. Helaas sweet ribs gekregen i.p.v. de bestelde hot ribs

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk. Wel jammer dat de porties kleiner zijn en de prijs tegelijk hoger. Eerder had ik er nog een lekkere lunch van de volgende dag.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ribjes waren prima zoals altijd. Wel jammer dat het drankje niet bij de bestelling zat

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden al een tijdje niet besteld omdat het een keer koud was aangekomen. Nu toch weer besteld. En het is meer dan een uur onderweg geweest. We krijgen een mail dat het onderweg zou zijn en pas zestig min later werd het inderdaad afgeleverd. Dat het zolang onderweg was klopt wel want dat patat was koud. Ja, het is wat druk. was de opmerking van de koerier. Voor ons de laaste keer dus.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Ribs die je kunt bestellen. Beste aardappelschijfjes van Groningen. Maar anderhalf uur wachten op je eten is lang. En als de verwachte aankomsttijd verstreken is en je nog 25 minuten moet wachten (dus totaal bijna 2 uur) vind ik dat wel echt te lang.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vaak moeten bellen voor een blikje drinken wat niet was meegegeven. Eerst wilde de bezorger al een ander blikje mee terug nemen naar het restaurant, maar toen ik vroeg waar die was haalde hij hem uit de scooterbak. Hoe moeilijk kan het zijn het tweede blikje even na te bezorgen?! De volgende dag na meerdere keren te hebben gebeld eindelijk gekregen, natuurlijk zonder goedmakertje. Verschrikkelijke klantenbinding, hier nooit meer!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde met 1,5 uur wel erg lang, maar het kon druk geweest zijn op een zondag natuurlijk. bezorger was het drankje vergeten. Ook jammer dat de portie kleiner is geworden terwijl de prijs omhoog is gegaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud en we hadden aardappelschijfjes met room maar het was heel erg droog. We hadden 3 menu's 1 tje lijkt gevallen te zijn doos was helemaal gedekt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bij het bestellen van eten, weer gekozen voor tele sparerib. Ooit 1 keer (per ongeluk) bij de concurrent besteld, waarna wij ongelooflijk teleurgesteld waren 🤣 Er gaat geen sparerib boven die van jullie! Heerlijk, mooie porties en tijdige bezorging. 👏👏👏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de Hot ribs en de Kipsaté besteld. Normaal gesproken is het altijd goed maar nu niet. Het eten was bezorgd op de fiets en was al wat koud, althans de kipsaté en de patat. Daarnaast smaakte de spare ribs niet naar de hot ribs maar meer naar de sweet ribs. Wellicht is daar iets fout gegaan. Ook worden er steeds minder spare ribs erin gedaan. Voorheen kreeg ik drie stroken en nu 2 halfjes en 1 hele. Heel jammer want ik bestel er heel vaak.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete zaak voor spareribs. Echter lijkt er gister iets flink misgegaan en heb ik enkele uren na het eten flink boven de wc gehangen. Ik ga er vanuit dat dit pech was en geen hygiene issue.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn goed gekruid en mals sinds de lockdown. Daarvoor waren ze wat droger en goedkoper. Er wordt vaak een verkeerde saus bij de bestelling ingedaan de afgelopen keer werd er geen saus meegeleverd. Als je zelf sausen thuis hebt is dat geen probleem. De aardappel frietjes zijn lekker als ze snel bezorgd worden anders worden ze klef in frietzak. Over het algemeen zeker de moeite waard want de spareribs zijn lekker.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij dat je er weer vlaamse friet bij kan bestellen ipv alleen de aardappelschijfjes in kaassaus!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was altijd heel tevreden met de spareribs van Tele Sparerib. De ribs zijn van redelijke kwaliteit, de porties waren goed en de aardappelschijfjes waren lekker. Alleen door mijn laatste twee ervaringen heb ik doen besluiten om geen enkele bestelling te doen meer bij dit bedrijf. De ene laatste keer waren de spareribs- na een lange tijd overigens- hier gedeeltelijk verbrand aangekomen. Afgelopen zondag waren zij te laat. Ik belde 10 minuten later na de afgesproken bezorgtijd en ze waren net klaar en zouden eraan komen. Een half uur later had ik nog steeds geen eten. Toen het er uiteindelijk was waren sommigen ribs weer zwart, waren de porties vd ribs en de aardappelschijfjes beduidend minder. Ik at ze niet meer met een lekker gevoel op terwijl ik wel 16,75 betaalde, een prijs dat je in een restaurant voor een goed bord ribs zou betalen. Deze ribs zijn oke maar niet die prijs waard. Al met al bestel ik hier niet meer. Met vriendelijke groet en een teleurgestelde, Rocco

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren lekker, en op tijd bezorgd! Dus ook lekker warm...... zoals ik gewend was....... laatste paar keer van veeeelllll te late bezorging koude aardappels maar vergeten! Tot volgende keer!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: uitstekend! Levering/bezorging volgens afspraak. Prijs-/kwaliteit verhouding: uitstekend. Lekker doorgaan zo!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig spareribs en ze waren altijd super lekker. De laatste weken is de kwaliteit van het eten echter behoorlijk achteruit gegaan vind ik. Vorige week taaie spareribs en gisteren waren ze niet eens gaar. Ook de friet was slap en er zaten bruine randen aan de sla. Bezorger was wel redelijk op tijd.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestellen gemiddeld 1x in de maand. de laatste 2x werd het erg laat bezorgt. waarvan 1x het al flink afgekoeld is. niet helemaal tevreden dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd snel! Beste spareribs vergeleken met andere in de stand!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden Vlaamse friet besteld echter kregen aardappelschifjes, ook miste er het stokbroodje en de kroepoek.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen geregeld bij jullie. Deze keer waren de spareribs minder lekker dan normaal. Ze waren niet zo mals weinig vlees aan. En meerdere harde stukken vlees. Erg jammer

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste keer dat ik hier bestel.. aardappelschijfjes waren veelste donker en de hot ribs (kalf) zat veel vet aan. Knoflook saus en de saus van de hot ribs was lekker.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goede spareribs en knapperige patat. De bezorgtijd was 45 minuten, helemaal goed!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijk warm bij levering! Lang geleden dat ik zulke lekkere spareribs heb gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van Groningen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een aanrader! Vriendelijke personeel, heerlijk genoten van me lekkere warme eten. Bezorging was snel.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2,5 uur op ons eten gewacht. Normaal zijn ze altijd netjes op tijd. 2 x gebeld en komen ze met het excuus dat Thuisbezorgt een storing heeft, terwijl ik niet eens via thuisbezorgt had besteld.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen dinsdag zoals wel vaker een kipmenu besteld. Verder nog een stokbrood met kruidencreme besteld. Eenmaal aangekomen bleek de kruidencreme volledig vloeibaar te zijn waarop ik om 19.20 gebeld heb om te zoeken naar een oplossing. Er is mij toen beloofd dat men een portie kruidencreme nagezonden zou worden, maar helaas niets gekregen. Eenmaal etende bleek de kip een stuk droger te zijn dan ik gewend ben. De randen waren dermate droog dat erbij gedronken moest worden om het door te kunnen slikken. Het stokbrood was zacht, slap en gaf niet het idee dat je brood at. Als je het oppakte hing het slap naar beneden. Ik weet niet wat er mis is gegaan, maar dit is absoluut niet de kwaliteit die ik gewend ben van Telesparerib!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig, altijd dezelfde kwaliteit. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Prima levering, altijd op tijd!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.46 u bestelling gedaan .... om 19.50 mailtje u bestelling is onderweg.....21.00 bestelling binnen 😒 Er kan overal wat zijn of gebeuren maar dan ff bellen en niet mailtjes sturen met het is onderweg en dan komt het 1 u en 15 min later bij mij thuis.... aardappelschijfjes koud 🥶!!!! Dikke tegenvaller!!! (Was best tevreden en bestelde regelmatig) Opzoek naar nieuwe sparerib dealer

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk bedankt super service

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4,5 ster, verder geen commentaar 😁

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sweety spare ribs waren lekker, maar je moet wel lang wachten.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, bezorging was op tijd... vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 🥘 spareribs waren lekker! Maar aardappel schijfjes waren te koud! Of veel te lang onderweg of verkeerde timing bij het bereiden.... hoop volgende keer beter!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat zat in een bakje ipv een zakje, dit was een kleinere portie en was ook minder warm dan normaal. Het eten was wel lekker. Bezorging binnen 45 minuten.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische spareribs, elke keer weer!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was verkeerd en kon blijkbaar het adres niet vinden. Eten pas na 1,5 uur bezorgd. Jammer. Op de friet en aardappels zat te veel kruiden waardoor ze erg zout waren. De ribs waren als vanouds verrukkelijk!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeel slecht en bah

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, vriendelijke bezorger, goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker..... aardappelschijfjes waren iets te koud..... bestel zeker keer weer...... wel apart bij 2 bestellingen 1 blikje drinken gratis...... Mvg,

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid en kwaliteit is prima .

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit niet zoals gewend. Veel harde, droge verbrande stukjes met weinig saus. Aardappel was ook niet hee romig. Bezorging wel top!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kok die zaterdag in de keuken stond was een dikke topper! Goed bereide spareribs en aardappelschijfjes!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed wanneer je ook besteld. Smakelijk en snelle levering!! Bestel er al jaren!!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig. Een van de beste ribs die je in Groningen kan krijgen. Je kan het vlees zo van het bot af zuigen.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had al een tijdje niet "buiten de deur" gegeten dus maar ff weer een sate bestellen. Normaal gesproken altijd super maar dit keer niet best. Sate was niet lekker van smaak en bijna koud. Ik had vlaamse friet besteld maar kreeg aardappelschijfjes in roomsaus. Niet mijn ding. Zat kruidenboter bij maar die leek wel zuur, niet te eten. Totaal niet wat we van Telerib gewend zijn. Hopelijk een incident.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed verzorgt, heerlijk warm en ruim voldoende een echte aanrader, top

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben allereerst behoorlijk lang moeten wachten op onze bestelling. De kip was heerlijk, maar helaas was onze patat lauw en slof.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen klachten wat ik tot nu toe mij jullie heb besteld was altijd goed. Spareribs goed gaar,zoals het hoort. Ik zou zeggen ga zo door.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd! 👍🏽

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig. Grote portie en altijd lekker! Goede service ook met bezorgtijd updates via de mail. Geven niet alleen aan wanneer ze verwachten te leveren, maar ook wanneer ze daadwerkelijk onderweg zijn. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top en lekker warm, beste halal spareribs van groningen!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals vanouds! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was snel en het eten was lekker! blij dat de spareribs ook worden aangeboden van kalfsvlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs waar je gratis blikje drinken bij krijg bestel regelmatig maar i.p.v. cola kon meneer geen redbull geven. Jammer

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Top! Heerlijke spareribs en de patat was ook goed krokant nog

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was heerlijk de saté was ook heerlijk . Alleen jammer dat de saté saus erg dik was hierdoor was de saté saus niet erg lekker.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb beef ribs besteld en ik heb varken ribs gekregen

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs menu bevalt hier altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig broer kan niet beter lekker eten bezorgers snel en vriendelijk en gezellig

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meer dan 30x besteld bij Tele Sparerib, bijna altijd ontzettend lekker! Gisteren voor het eerst dat het eten te koud was. Alle andere keren kwam de stoom er nog van af en 5 sterren voor kwaliteit en bezorging.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super service! Op tijd en beste spareribs van Groningen!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drankje zijn jullie vergeten! Verder niks meer van gehoord. Top sperribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken vond ik jullie heel goed maar dit keer belande het in de prullenbak kreeg hele dikke spare ribs met heeeeel veeeel vet was gewoon niet lekker en dan voor dat bedrag vind ik dat erg duur

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlaamse frieten zijn wat aan de slappe kant, maar de spareribs zijn briljant lekker. Goede hoeveelheid, zo mals dat het bijna van het bot valt en fantastisch gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn mijn maaltijden bij Tele Sparerib heerlijk! Er zijn heerlijke aardappelschijfjes en een heerlijk malse kip. Deze keer viel de kop helaas droger uit dan verwacht en was dat een lichte teleurstelling. Desondanks heb ik genoten van mijn maaltijd en kan het een keer voorkomen dat er sprake is van een wat drogere kip. Ik heb dit dan ook niet gemeld bij het bedrijf zelf.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed lekkere spareribs en heerlijke patat!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Echt meer dan genoeg eten en het was nog warm toen het aankwam! Ook zouden we een gratis blikje drinken krijgen omdat we via de website hadden besteld, maar omdat we 3 menu’s hadden besteld kregen we er gewoon een gratis grote fles cola bij. Dit is echt service. Echter was de bestelling wel 20 minuten te laat terwijl wij 1,5 uur van te voren al hadden besteld. Dit was wel jammer maar voor de rest top!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uurtje opgewacht goeie potie spareribs zeer heet geleverd Ga hier zeker weer bestellen

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vlees schoon van het bot. Zelfs de salade is lekker. Mijn favoriete tent voor spareribs!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier wel vaker, eten was super lekker en optijd. Zoals altijd. Ze waren mij gratis drinken vergeten, en hadden alsnog moeite gedaan om het later te brengen. Super

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke krokante frietjes met kruiden. Spareribs zijn lekker gekruid met voldoende saus en veel! Redelijke salade. Verzorgde presentatie

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele taaie spareribs

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... ßupergoed en voor een mooie prijs. Bonus: extreem snel deze keer, binnen een half uur bezorgd!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hier vaker besteld, maar het was alweer een hele tijd geleden. Ik heb dit keer aardappelschijfjes i.p.v Vlaamse friet gekregen bij 1 van de menu's. Dat was enige wat niet klopte, maar dat was niet erg. Het eten was stipt op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. De hoeveelheid eten, kwaliteit, verpakking waren allemaal top & zag er verzorgd uit! Het smaakte ook nog eens heerlijk. Verder was er duidelijk rekening gehouden met mijn opmerkingen i.v.m allergie. Super gewoon, ga zo door!!!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd overheerlijk en volgens afspraak bezorgd!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, flinke portie, erg lekker en stipt op tijd bezorgd.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, deze keer iets droger dan andere keren. Geen idee waar dat aan lag maar alsnog heel lekker!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal heerlijk

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bijna 2 uur wachten 2 tel n dat de haak erop werd gegooid tja was het eten heerlijk !! Maar kan je zo met je klanten omgaan nee !!!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het feit is, is dat de bestelling gewoon altijd goed is. Ik hoef inmiddels niet meer een halfuur te zoeken op thuisbezorgd want ik weet al wat ik ga bestellen. De spareribs zijn altijd goed, de patat is altijd goed, de mensen zijn altijd vriendelijk. Gewoon goed.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ??

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan eigenlijk heel kort zijn. Echt dik in orde. Ruim voldoende qua portie en een hele vriendelijke bezorger. Complimenten!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kalfsspareribs waren niet mals, vlees kwam heel moeilijk van het bot af. Dikke laag vet waar je doorheen moest bijten voor je bij het vlees wilde kunnen komen. Bezorger kwam 20 minuten te laat, terwijl ik mijn bestelling ruim anderhalf uur van te voren al had geplaatst. Het is me allemaal zeer tegengevallen.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super! En het pakket was ook van alle gemakken voorzien. Zelden servetten tandenstoker en pepermuntje gezien bij een bestelling, maar hier doen ze alles voor een goede service

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben kritisch maar vond deze wel goed . Ik zal ook voortaan hier bestellen. Frietjes zaten in zak. Lekker gekruid. Vlees mals. Smaakvol genoeg. Zat idd vleugje grill/kool smaak aan dus echt goed verder en niet duur. Bezorging was binnen 20 min maar woon ook in het centrum. Volgende keer weer!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten kwam vrij laat, 10 min later als geplande tijd in mail, de gebakken aardappels waren lauw ,de spare ribs wel goed ...

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zoals altijd, maar het duurde wel heel lang voor het bezorgd was. Rond 4 besteld, rond 6 bezorgd. Aangegeven 17:15 maar was er 17:50

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top. Helaas het gratis drankje vergeten.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed enige minpunt is dat ze de de sla bij de warme aardappschijfjes en Spareribs in doen dus krijg je een bakje warme sla Verder goed gegeten en 1 Portie is genoeg voor 2 personen en snelle bezorging

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en optijd met bezorgen

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was super vriendelijk en het eten was gewoon ongelooflijk heet. grote porties, je krijgt zeker waar voor je geld. Daarnaast heerlijk gegeten. Wij bestellen hier uiteraard weer.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten voordat het eten er was. Lijkt mij niet de bedoeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, ook vandaag weer fantastisch!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was zoals altijd goed. Ook goed om te merken dat mijn salade nu geen 4 sliertjes wortelrasp bevatte zoals de vorige keer. Misschien nog wel een tip om de (yoghurt-)dressing van de salade te halen, dit maakt de salade erg levenloos wat de smaak en de struktuur van de salade niet ten goede komen. Verder was er een blikje gesneuveld tijdens de rit, waarop mijn zoon te horen kreeg dat de bezorger nog terug zou komen, echter heb ik hier na 1,5 uur zelf nog achteraan moeten bellen omdat dit tot dan toe nog niet geregeld was. Eenmaal gebeld had ik binnen een half uurtje als nog mijn blikje drinken gekregen.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie shit ouwe, altijd goeie shit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi op tijd. Had de keus gemaakt voor sweet ribs. Dat was wat minder. Bbq of hot zijn het lekkerste. Verder lekker veel vlaamse friet. En de ribs zelf waren wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed kip was egt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste ribs van Groningen!! Alleen wel beetje lang met bezorgen kan soms 30/45 min uitlopen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Helaas waren ze de frites vergeten waar ik wel voor had betaald. Ik had frites zonder kruiden besteld. De bezorger kwam heel lief de frites alsnog bezorgen. Helaas wel kruiden op de frites gekregen. Klein aandachtspuntje. Maar verder prima maaltijd.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch. En een zeer snelle bezorging. Genoeg over om morgen nog een keer van te genieten.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgdienst en heerlijk gegeten.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker van smaak. Grote portie. Vlaamse frites waren uitstekend

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... TOP!

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker! Alleen de vlaamse friet kan veel beter, was slap. Voor de rest helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorgtijd moet nog wel beter gepland worden. De laatste 2 x bestellen werd deze lang niet gehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een half uur langer dan opgegeven bezorgtijd, was wel erg lekker

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ?

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle correcte bezorging, kwaliteit uitstekend, prijs-/kwaliteitverhouding meer dan goed. Kortom, een aanrader!

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar had al zo veel honger dat het al snel goed was.... moest 2 uur op het eten wachten. De bevestigings mail gaf aan binnen het uur bezorgd. Na 1.30 min gebeld. Zeer onbeleeft aan de telefoon. Kon geen sorry van af of een verklaring waarom het zo lang duurde.... service zwaar onder de maat. Zo ga je niet met je klanten om.

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en saté, mals, goed warm afgeleverd, prima kwaliteit! Voor herhaling vatbaar?

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: super!!!!

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en het duurde niet lang. Wel waren ze het blikje cola vergeten.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, ook lekker veel vlees. Ook leuk dat ze er een tandenstoker bij doen met een snoepje. Heerlijk gegeten

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best lang gewacht, patat was hard en niet lekker. De ribs zijn ook veel malser geweest. Veel harde stukken en zwarte delen, jammer. Ik ben echt anders gewend.

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

moest ruim een uur wachten, portie is kleiner geworden?

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig in 30minuten, heerlijke spareribs(hot) en vlaamse friet was niet soggy en goed gekruid. Aanrader

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza, spareribs enz.! Daarnaast snel bezorgd! Zeker 5 sterren waard!

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren heerlijk

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker vlees. Na 2,5 uur wachten had ik er nog meer zin in!

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle bezorging, lekkere spareribs.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel voor weinig geld ! Goede service en heerlijk eten

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe friet en vrijwel alleen maar vet op de spareribs. Geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs vielen van het bot en heerlijk van smaak,Vlaamse friet knapperig,lekker gekruid en ruime portie,salade karig helaas! Aanrader

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer lekker gegeten ????

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed verzorgde maaltijd,spareribs top,Vlaamse friet flinke portie en heerlijk krokant gebakken met lekkere kruiden erover,salade ok! Absolute aanrader!!

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van groningen!

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht, vriendelijke bezorging, dampende heerlijke kalfsspareribs !, grote portie !. vlaamse frieten ook goed. Zeker voor herhaling vatbaar

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang, langer dan een uur. Het eten smaakte super en goede porties! Wel de moeite waard geweest om zo lang te wachten.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend!

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel!

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribjes waren wat verbrand! Heb het wel eens beter gehad bij telesparerib.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier heel vaak nooit klachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd een heerlijk gerecht!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dit keer behoorlijk slecht, bij de kipsate was de saus enorm dun en waterig. Er zaten geen aardappels in room-saus bij. Daarnaast waren de patatjes ook niet echt te eten. Jammer want normaal gesproken is het eten wel erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij far de lekkerste spare ribs die in Groningen bezorgd worden. Ook vandaag weer botermals en heerlijk gemarineerd. 3 grote strengen, zak met aardappels, heerlijke verse sla, top!!

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de spare ribs was prima. De spare ribs waren echter pas 2 uur na de bestelling bezorgd. Bij de bezorgtijd wordt een uur aangegeven. Als ik dan na 1.5 uur bel om te vragen of ze de bestelling hebben door gekregen dan wordt er gezegd dat ze er mee bezig zijn en het met 10 minuten arriveert. Als ik dan alsnog 30 minuten moet wachten dan doet dat afbreuk aan het plezier van online eten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd, zelfs op Koningsdag! Nog heel lang warm gebleven. Prima eten!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onvoorstelbaar lekkere spareribs! Salade en mais bevielen aanzienlijk minder goed en heb ik weggegooid. De patat was lauw en slap. Maar de spareribs waren mogelijk de beste de ik ooit geproefd heb. Zo mogelijk dus de volgende keer graag zonder verplichte liflafjes.

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en bijgerechten goed van smaak en flinke porties. Enkel een bezorgtijd van 1 1/2 uur. is te lang. Mijn advies : Bedenk een systeem om je klant op de hoogte te houden van evt. langere bezorgtijd. Wij bestellen wel weer bij Tele Sparerib

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs maar afgelopen keer weinig kruiden over de vlaamse frieten. Ik moest ook meer dan een uur wachten op mijn bestelling. Dit is standaard hier.

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten bezorger was iets later dan gepland. wat wel jammer is is dat de sate steeds anders smaakt en somt heel dik is en soms erg waterig

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de spareribs is erg goed, de zak met Vlaamse frieten goed gevuld en de knoflook saus heerlijk maar de bezorg tijden lijken nergens op. Meer dan een uur wachten is normaal en laatst zelfs 2 uur. De bestelling zelf komt wel in een grote doos en het gerecht is altijd warm bij aflevering.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben langer dan een uur moeten wachten op onze bestelling (2x sparetibs met 2x extra Vlaamse friet). Vlaamse frieten waren koud, een rib was geblakerd en smaakte verbrand en bitter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate met toebehoren waren heerlijk en ruim voldoende. De bestelling kwam helaas 25 minuten later dan de afspraak was.

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer maar geen frisdrank gehad.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest wel een uur en kwartier wachten op me eten

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorging, snelle levering, prima kwaliteit

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!